Atvērt seifu, ja esat aizmirsis kodu, var būt sarežģīts uzdevums, taču šeit ir daži padomi, kas varētu palīdzēt:

  1. Pārbaudiet lietotāja rokasgrāmatu
    Pirmais un visacīmredzamākais solis ir pārbaudīt lietotāja rokasgrāmatu. Tā bieži vien satur instrukcijas par to, ko darīt, ja kods ir aizmirsts. Dažiem seifiem ir atslēgas vai elektroniskā piekļuves atgūšanas sistēma, bet parasti tās ir vienkāršas un nesertificētas seifi.

  2. Izmantojiet avārijas atslēgu
    Daudziem seifiem ir avārijas atslēga, kas ļauj atvērt seifu, ja kods ir zaudēts. Šo atslēgu vajadzētu glabāt drošā un drošā vietā, pie kuras jums ir piekļuve.

  3. Atiestatiet kodu
    Dažiem elektroniskiem seifiem var būt iespējams atiestatīt kodu, izmantojot īpašu procedūru. Tas parasti prasa piekļuvi bateriju nodalījumam no seifa ārpusēs.

  4. Sazinieties ar servisa centru
    Ja iepriekš minētās metodes nestrādā, jūs varat sazināties ar mūsu servisa centru. Mēs piedāvāsim jums veidus, kā atvērt seifu vai nosūtīt kvalificētu tehniķi.

  5. Nolīgstiet profesionālu atslēdznieku
    Ja seifs ir dārgs vai satur svarīgus dokumentus, varētu būt gudrāk nolīgt profesionālu atslēdznieku, kas specializējas seifu avārijas atvēršanā. Tas var būt dārgāk, bet tas garantē seifa satura drošību.

Pirms veikt jebkādas darbības, noteikti novērtējiet seifa satura vērtību un iespējamās riskus. Dažos gadījumos varētu būt saprātīgāk vienkārši nomainīt seifu, ja tā saturs nav būtiski vērtīgs.