Pirkumu grozs

Ziņas

Ziņas | seifs.lv

Ieroču seifi: ieroču glabāšanas noteikumi

Publicēts: 28.12.2023 Izlasītie laiki: 740

Personīgie ieroči ir ne tikai privilēģija, bet arī liela atbildība. Lai iegādātos ieročus, Latvijā, tāpat kā daudzās citās valstīs, ir jāsaņem atļauja.

Lasīt vairāk

Kas jāzina, izvēloties seifu?

Publicēts: 14.11.2022 Izlasītie laiki: 1265

Kas jāzina, izvēloties seifu? Tātad Jūs esat pieņēmis svarīgu lēmumu - iegādāties seifu. Lai atrastu optimālo modeli, jums jāizvēlas specifikācija, kas atbilst Jūsu vajadzībām.

Lasīt vairāk

Serviss un takelāžas darbi

Publicēts: 14.11.2022 Izlasītie laiki: 998

Seifa pārvietošana un piegāde Process sākas ar to, ka eksperti kompetenti sagatavo seifu pārvietošanai, veic tā iekraušanu un izkraušanu. Pēc izņemšanas no ēkas seifs ir droši nostiprināts uz transportlīdzekļa, lai pārvietošanās laikā izvairītos no saskarsmes ar transportlīdzekļa bortiem. Pirms šo darbību veikšanas tiek novērtēts to apjoms, ņemot vērā: • seifa izmērus; • telpu plānojumu; • durvju un kāpņu izvietojumu un lielumu; • ēkas stāvu; • grīdas seguma veidu utt.

Lasīt vairāk

Seifu remonts

Publicēts: 14.11.2022 Izlasītie laiki: 1310

Veicam visa veida seifu remontu, tai skaitā: · vecās slēdzenes nomaiņa pret tā paša ražotāja jauno slēdzeni, · jauna atslēgu komplekta izgatavošana esošajai slēdzenei, · seifa slēdzenes atvēršana, nesabojājot durvis un sienas, · koda ierīces pārkodēšana ar tādu pašu vai paaugstinātu slepenības klasi, · ja nepieciešams, mūsu profesionālie meistari salabos vai nomainīs piederumus: rokturus, spilventiņus, dekoratīvos paneļus un citas konstrukcijas sastāvdaļas.

Lasīt vairāk

Žāvēšanas skapju priekšrocības un izmantošana

Publicēts: 14.11.2022 Izlasītie laiki: 1144

Kur tiek izmantoti žāvēšanas skapji? Parasti žāvēšanas skapji tiek veiksmīgi izmantoti: · fitnesa zālēs, kā arī sporta kompleksos (ledus hallēs un slēpošanas kompleksos), · skolās un bērnudārzos, · veselības aprūpes iestādēs, · rūpnīcās un dažādos uzņēmumos, kur tiek izmantoti īpaši formas tērpi, · būvobjektos, urbuma un naftas stacijās, ražošanas telpās, militarizētajās struktūrvienībās, · remonta brigādēs, · privātās kotedžās u. c.

Lasīt vairāk

Rāda no 1 līdz 5 kopā 24 (Kopā lapu - 5)