Pirkumu grozs

Seifu remonts

Publicēts: 14.11.2022 Izlasītie laiki: 1493

Seifu remonts

Mūsdienās seifs ir nepieciešams, lai droši uzglabātu naudu, vērtslietas, svarīgus dokumentus un dokumentus, kas veido komercnoslēpumu. Šis kompaktais metāla skapis, kas aprīkots ar drošu bloķēšanas sistēmu, un tiek izmantots ne tikai bankās, viesnīcās, birojos vai uzņēmumos, bet arī mājās. Seifs ir optimālākā vieta mājā, kur var glabāt vērtīgus dokumentus, dārglietu un naudas uzkrājumus.

Seifu remonts ir viens no mūsu uzņēmuma pieprasītākajiem pakalpojumiem. Ļoti bieži rodas situācijas, kad seifa slēdzene vienkārši neatveras. Gadās arī, ka seifa īpašnieki vēlas palielināt seifa drošību un lūdz iegriezt jaunu slēdzeni vai pārkodēt veco.

 

Kāpēc ir nepieciešams seifa slēdzenes remonts?

Slēgtu seifu ir gandrīz neiespējami uzlauzt. Mūsdienu seifi ir izgatavoti no daudzslāņu augstleģēto tērauda ar titāna, vanādija un molibdēna piedevām.

Lai kādu dienu nesaskartos ar cieši bloķētu seifa slēdzeni, ir ļoti svarīgi ievērot darbības precizitāti un, ja nepieciešams, savlaicīgi veikt seifa remontu.

Visneaizsargātākā vieta atrodas uz seifa durvīm, jo visbiežāk ir nepieciešams tieši seifa slēdzeņu remonts. Slēdzene ir detaļa, kas visbiežāk nolietojas, un kurai nepieciešams remonts. Neatkarīgi no tā, kāda veida slēdzene ir uzstādīta Jūsu seifā, mēs to salabosim īsā laikā.

 

Citi iemesli, kāpēc var būt nepieciešams seifa remonts:

·        Nepareiza seifa ekspluatācija - seifs tika nevīžīgi  lietots, nebija pienācīgas apkopes.

·        Lētas,  zemas kvalitātes slēdzenes iegāde.

·        Nepareiza aizvēršanas mehānisma uzstādīšana.

·        Dabisks durvju nodilums - seifa durvis un slēdzene jau sen un aktīvi darbojas, kā rezultātā rodas dabisks nodilums.

·        Seifam ir nodarīti mehāniski bojājumi.

 

Veicam visa veida seifu remontu, tai skaitā:

·        vecās slēdzenes nomaiņa pret tā paša ražotāja jauno slēdzeni,

·        jauna atslēgu komplekta izgatavošana esošajai slēdzenei,

·        seifa slēdzenes atvēršana, nesabojājot durvis un sienas,

·        koda ierīces pārkodēšana ar tādu pašu vai paaugstinātu slepenības klasi,

·        ja nepieciešams, mūsu profesionālie meistari salabos vai nomainīs piederumus: rokturus, spilventiņus, dekoratīvos paneļus un citas konstrukcijas sastāvdaļas.

 

Seifu remonts un apkope

Nekavējoties sazinieties ar mūsu speciālistiem, ja konstatējāt seifa darbības traucējumus vai pazaudējāt atslēgu. Mēģinājumi patstāvīgi labot situāciju var to tikai pasliktināt, un iespējams, ka Jūsu seifa bloķēšanas struktūru nevarēs atjaunot.

Mūsu servisa centra kompetentie darbinieki risina vissarežģītākos uzdevumus! Viņi labprāt Jums palīdzēs un salabos slēdzeni seifā. Mēs veicam kvalitatīvu seifu remontu un apkopi. Mēs izpildīsim pasūtījumu pat tad, ja Jūsu seifam ir pietiekami sarežģīta konstrukcija. 

Uzņēmuma SIA INSAFE servisa centrs piedāvā seifu remonta un avārijas atvēršanas pakalpojumus, kā arī visu, dažādu sarežģītības pakāpju seifu modeļu, biroja metāla mēbeļu un durvju tehnisko apkopi. Dienesta tālrunis Rīgā: (+371) 2955 1199.

Strādājam ar jebkāda veida bojājumiem!

Izdevīgi nosacījumi un serviss visā Latvijā!

Tags: Veicam visa veida seifu remontu, tai skaitā: · vecās slēdzenes nomaiņa pret tā paša ražotāja jauno slēdzeni, · jauna atslēgu komplekta izgatavošana esošajai slēdzenei, · seifa slēdzenes atvēršana,

up arrow to top page
whatsapp icon