Pirkumu grozs

Žāvēšanas skapju priekšrocības un izmantošana

Publicēts: 14.11.2022 Izlasītie laiki: 1229

Žāvēšanas skapju priekšrocības un izmantošana

Žāvēšanas skapji ir mūsdienīgs aprīkojums, kas ievērojami atvieglo dzīvi. Ar to palīdzību jūs varat ātri un bez liekām pūlēm izžāvēt absolūti jebkuru apģērbu-mitru veļu, apavus, sporta formas tērpus, darba apģērbu un profesionālās formas tērpus. Žāvēšanas skapja darbības princips ir apsildāmā gaisa cirkulācija skapī.

 

Kur tiek izmantoti žāvēšanas skapji?

Parasti žāvēšanas skapji tiek veiksmīgi izmantoti:

·        fitnesa zālēs, kā arī sporta kompleksos (ledus hallēs un slēpošanas kompleksos),

·        skolās un bērnudārzos,

·        veselības aprūpes iestādēs,

·        rūpnīcās un dažādos uzņēmumos, kur tiek izmantoti īpaši formas tērpi,

·        būvobjektos, urbuma un naftas stacijās, ražošanas telpās, militarizētajās struktūrvienībās,

·        remonta brigādēs,

·        privātās kotedžās u. c.

 

Žāvēšanas skapju raksturojums

Pirmkārt, jāatzīmē, ka, izmantojot žāvēšanas skapi, drēbju žāvēšana notiek daudz ātrāk nekā mājās. Tāpēc to ir ļoti izdevīgi izmantot, jo mitrās mantas ātri būs pilnīgi sausas.

Žāvēšanas skapju galvenā priekšrocība ir uzstādītās sildierīces, kas faktiski nodrošina ātru drēbju žāvēšanu. Viss, kas jums jādara, lai drēbes kļūtu sausas un gatavas valkāšanai, ir jāpakar drēbes uz pakaramajiem un āķiem, jāsakārto lietas plauktos un nodalījumos, jāizvēlas piemērota programma, ņemot vērā audumu veidu un to mitruma pakāpi, un jāieslēdz žāvēšanas skapis.

 

Žāvēšanas skapju priekšrocības

Žāvēšanas skapjiem ir vairākas priekšrocības, tostarp:

·        žāvēšanas skapī var žāvēt pilnīgi jebkurus audumus - gan rupjus, gan smalkākus. Tas nodrošina maigu, un smalku lietu žāvēšanu no visu veidu audumiem,

·        žāvēšanas skapis ir ļoti ekonomisks un darbojas maksimāli klusi,

·        liels lietu saraksts, kuras var žāvēt žāvēšanas skapī: mēteļi un jakas, žaketes un kostīmi, cepures un apavi, rokassomas.

 

Žāvēšanas skapja specifikācija

·        Žāvē pat ļoti slapjas mantas. Sildelementu jauda un ventilatora veiktspēja ļauj izžāvēt ne tikai mitras, bet arī ļoti mitras mantas.

·        Ekspluatācijas vieglums. Žāvēšanas temperatūru un laiku iestata divi regulatori. Ir darba laika indikators. Jebkurš neapmācīts cilvēks var tikt galā.

·        Droša konstrukcija. Izmantojot patentētu sistēmu, korpusa stingrība ir salīdzināma un pat pārspēj līdzīgus visu metināto skapju parametrus.

·        Droša slēdzene.

·        Ietilpība.

·        Drošība. Visa elektronika izvietota skapja augšdaļā, kas pasargā no mitruma noklušanas.

·        Ilgs kalpošanas laiks. Sildelements atrodas augšpusē, kas neļauj ūdenim iekļūt elektriskajos elementos.

·        Cinkota skapja apakšdaļa.

 

Žāvēšanas skapis ir moderns un ērts. Žāvēšanas laikā lietas netiek pakļautas mehāniskai iedarbībai, bet audumi netiek deformēti, un pēc šādas apstrādes mantas kalpo daudz ilgāk.

Izdevīgi nosacījumi un piegāde visā Latvijā!

Tags: Kur tiek izmantoti žāvēšanas skapji? Parasti žāvēšanas skapji tiek veiksmīgi izmantoti: · fitnesa zālēs, kā arī sporta kompleksos (ledus hallēs un slēpošanas kompleksos), · skolās un bērnudārzos, · veselības aprūpes iestādēs,