Pirkumu grozs

Atslēgu skapji

Publicēts: 11.12.2020 Izlasītie laiki: 2986

Ēkās ar lielu skaitu telpu, piekļuve kurām jānorobežo, tiek izmantotas daudzas atslēgas. Atslēgu skapītis palīdzēs pareizi organizēt to uzglabāšanu. Tas ir ērts un drošs veids, kā visas atslēgas turēt vienā vietā, kad tās tiek reģistrētas, un neviens nepiederīgais nevarēs tām piekļūt.

 

Konstrukcijas īpašības 

Atslēgu skapītis ir metāla penālis ar durtiņām. Uz iekšējās sienas ir izvietoti no 1 līdz 300 āķiem. Daudzi modeļi ir ar birku komplektu, katra birka ir marķēta un piestiprināta pie atslēgas. Uzskaiti un uzglabāšanu var veikt pēc kabinetu numuriem vai telpu nosaukumiem. Drošībai durtiņas tiek aizslēgtas ar atslēgu, piekļuve kurai ir iespējama tikai noteiktām personām: apsardzes darbiniekiem, sargiem, apkopējiem utt.


Atslēgu skapju priekšrocības

Mūsu ražotiem metāla atslēgu skapjiem ir vairākas priekšrocības:

·       optimāla vērtība pret kvalitāti/cenu;

·       ērta piestiprināšana un fiksācija;

·       izturība un ilgmūžība;

·       ugunsdrošība.

Mētala atslēgu skapju ražošanas organizācija ļauj pazemināt produkcijas pašizmaksu.

Glabāšanas sistēmas īpatnības

Ar spilgtu plastmasas birku palīdzību var marķēt atslēgas atbilstoši uzdevumiem, telpu grupām vai stāviem. Uz katra breloka var uzrakstīt kabineta numuru vai telpas funkciju. Attiecīgā krāsa palīdzēs ātri orientēties lielā atslēgu daudzumā. Var izmantot krāsu sistematizāciju pēc stāviem vai telpu funkcijām. Šis veids noderēs kompānijās ar lielu viena tipa telpu daudzumu. Kādu no šiem glabāšanas veidiem izvēlēties - lemt tikai Jums.

Visu modeļu starpā ir pieprasīti atslēgu skapīši ar caurspīdīgām durvīm no organiska stikla. Tie ir piemēroti ofisiem, skolām, poliklīnikām, viesnīcām. Ir skaidrs no pirmā acu uzmetiena skapītim, vai atslēga no numura vai no kabineta ir uz vietas.

Kur tiek izmantoti atslēgu skapīši

Mētala atslēgu skapīši ir pieprasīti dažādos uzņēmumos un organizācijās.

Tos iegādājas:

·       viesnīcas un hosteļi;

·       rūpniecības uzņēmumi;

·       privātpersonas;

·       biroji;

·       kopmītnes;

·       kultūras un izglītības iestādes.

Ar atslēgu skapīšiem ir aprīkoti reģistratūras tūristu kompleksos un viesnīcās, apsardzes punkti tirdzniecības un izklaides centros un sporta objektos, kopmītņu  un uzņēmumu caurlaides telpas, iestāžu administratoru darba vietas. Mājā šādi skapīši palīdzēs organizēt atslēgu glabāšanu visiem ģimenes locekļiem, garāžai, pirtij un citām, atsevišķām telpām.

Padomi atslēgu skapīšu izvēlei

·       Apsveriet ievietojamo atslēgu skaitu. Lieliem uzņēmumiem būs nepieciešams atslēgu turētājs simts vai vairāk atslēgām. Tas var būt ar divām durtiņām, bet iekšpusē to var papildināt ar vienu vai divām durvju pusēm.

·       Pievērsiet uzmanību metāla biezumam. Modeļi, kuru sienas biezums ir vismaz 1 mm, tiek uzskatīti par drošākiem, jo ​​tos ir grūtāk uzlauzt.

·       Pārliecinieties, vai izstrādājums pēc saviem gabarītiem ir piemērots uzstādīšanas vietai. Bieži vien apsardzes postenī vieta tiešām ir ierobežota, un nav iespējams piestiprināt pie sienas lielgabarīta kasti. Jūs varat izvēlēties optimālu variantu - horizontālu vai vertikālu konstrukciju.

 

Izvēlieties atslēgu skapīti mūsu vietnē. Katalogā ir apkopots liels sortiments, un Jūs varēsiet viegli izvēlēties izstrādājumu savām vajadzībām.

Tags: Ēkās ar lielu skaitu telpu, piekļuve kurām jānorobežo, tiek izmantotas daudzas atslēgas. Atslēgu skapītis palīdzēs pareizi organizēt to uzglabāšanu. Tas ir ērts un drošs veids, kā visas atslēgas turēt vienā vietā, kad tās tiek reģistrētas,