Pirkumu grozs

Ražošanas mēbeles

Publicēts: 11.12.2020 Izlasītie laiki: 2868

Mēbeles mūsdienu rūpniecības uzņēmumu iekārtošanai - tie ir dažādi darbgaldi, instrumentu skapji, metāla tumbas, instrumentu ratiņi, rūpnieciskie krēsli un taburetes.

Ērtas mēbeles radīs ražošanā komforta apstākļus darba procesam un ievērojami palielinās produktivitāti. Rūpnieciskās metāla konstrukcijas ir paredzētas instrumentu, sagatavju un dažādu detaļu glabāšanai. Atšķirībā no mājsaimniecības vai biroja mēbelēm, ražošanas aprīkojuma variantiem ir ierobežots saraksts:

  1. Galdi, darba galdi. Tos izmanto kā galveno darba vietu iekārtošanas elementu. Darbvirsmas laukums ļauj montēt dažādu izmēru izstrādājumus, un tā biezums var izturēt ievērojamas slodzes. Turklāt galdi ir aprīkoti ar tumbām un atvilktnēm darbarīkiem, sienas paneli ar piekārtiem uzglabāšanas nodalījumiem vai āķiem. Šīs mēbeles ir veidotas tā, lai viss instrumentu arsenāls būtu izstieptas rokas attālumā. Ir montāžas galdi, metināšanas galdi utt.
  2. Industriālie krēsli. Ražošanas mēbeļu konstrukcijai tiek uzstādītas augstas izturības un nodilumizturības prasības. Mēbeļu pārvilkšanas materiāliem jābūt uguns un elektrodrošiem. Krēsls jāizvēlas ar iespēju regulēt sēdekļa augstumu un atzveltnes stāvokli.
  3. Instrumentu skapji. Tie ir izgatavoti, ņemot vērā nepieciešamību izvietot lielu ierīču un detaļu skaitu. Skapju galvenā īpatnība ir ievērojama platība glabāšanai un spēja izturēt lielu statisko slodzi. Daudzi skapji ir aprīkoti ar slēdzenēm. Ir izstrādājumi instrumentu un apģērba glabāšanai.
  4. Tumbas. Paredzētas ierīču un instrumentu glabāšanai. Mobilitātei tumbas ir aprīkotas ar riteņiem, kas ļauj tās izmantot jebkurā ražotnes vietā.
  5. Seifi. Tie pieder īpašai rūpniecisko mēbeļu kategorijai, kas paredzēta vērtīgu dokumentu vai aprīkojuma maksimālai drošībai. Seifu konstrukcija ļauj aizsargāt informāciju no zādzībām vai iznīcināšanas ugunsgrēka gadījumā.
  6. Sastatņu plaukti un pakaramie plaukti. Paredzēti esošo ražošanas vai uzglabāšanas iecirkņu maksimālai izmantošanai. Tie palīdz izbrīvēt vietu un organizēt glabāšanas sistēmu.
  7. Instrumentu ratiņi. Pieder pie rūpniecisko palīgmēbeļu veida, nodrošina instrumentu, detaļu pārvietošanu ražošanas telpā.

Bez pamataprīkojuma var izmantot papildu aprīkojumu. Tajā ietilpst dažādi sastatņu plaukti, ratiņi, krēsli ar antistatisku efektu, lampas darba vietas apgaismošanai utt.

 

 Materiāli un krāsu risinājumi

Mēbeles ražošanas telpām raksturo vienkāršība un funkcionalitāte. Tās nav grūti izraudzīties praktiski jebkuram interjeram. Atšķirībā no mājām, kur uzmanība tiek pievērsta estētikai un dekoratīviem elementiem, rūpnieciskajām mēbelēm ir atšķirīgas prasības. Tām jāatbilst vairākiem parametriem:

  • izturībai,
  • stabilitātei,
  • statiskās elektrības izplatīšanas novēršanai.

Visizplatītākais materiāls rūpniecisko mēbeļu izgatavošanai ir metāls. No tā tiek izgatavoti īpaši izturīgi galdi ar daudziem plauktiem darbarīkiem un stiprinājumiem, darbagaldi, saimniecības skapji un sastatņu plaukti. Šādas iekārtas ir viegli tīrāmas, pietiekami izturīgas un ilgmūžīgas.


Piemērošanas joma

Mūsdienu mēbeļu rūpniecība ražo ne tikai ražošanas cehu iekārtas. Piedāvājumā ir aprīkojums:

  • laboratorijām;
  • noliktavām;
  • autoservisiem;
  • remonta pakalpojumu sniegšanas centriem;
  • fitnesa centru ģērbtuvēm;
  • personīgām garāžām.

 

Saliekamie moduļi (galdi un darba galdi) ar izvelkamām plauktiem vai slēptiem seifiem ir īpaši populāri mazo privāto un garāžu organizāciju starpā. Šādi elementi ļauj ietaupīt vietu, pateicoties pārvietošanas iespējai un kompaktākas formas pieņemšanai pēc darba pabeigšanas. Pateicoties šīm funkcijām, vienā iecirknī tiek izvietotas vairākas moduļu sistēmas, kas paredzētas dažāda veida darbu veikšanai.

Pareizi izmeklētas mēbeles ne tikai garantēs personāla drošību un aizsardzību, bet arī palielinās darba procesu efektivitāti un optimizēs finanšu izmaksas.

Tags: Mēbeles mūsdienu rūpniecības uzņēmumu iekārtošanai - tie ir dažādi darbgaldi, instrumentu skapji, metāla tumbas, instrumentu ratiņi,

up arrow to top page
whatsapp icon