Pirkumu grozs

Kādas īpatnības ir ofisa metāla mēbelēm?

Publicēts: 27.11.2020 Izlasītie laiki: 2667

Tāda tipa mēbeļu galvenās vērtības ir ilgmūžība, kvalitāte un dizaina izstrādes daudzveidība, solīduma

un izsmalcinātības savienojums.


Kaut tādu mēbeļu virsmām  arī ir nepieciešama speciāla kopšana sākotnējās krāsas un spīduma saglabāšanai, notīrīt tās var daudz vieglāk un ātrāk, nekā jebkuras citas mēbeles. Turklāt metāla virsmas ir izturīgākas un ilgmūžīgākas par citām virsmām. Vispieprasītākie ir metāla skapji (seifi) un slēgta vai atklāta tipa sastatņu plaukti.

Skapji mēdz būt arhīvu, grāmatvedības, kartotēku, abonentu kā arī darba drēbju un inventāra. No seifiem vispopulārākie ir iebūvējamie ugunsdrošie un pretuzlaušanas seifi kā arī ieroču seifi. Tie ievērojami atvieglos jebkuras kompānijas ofisa lietvedību.

Skapju (seifu) konstrukcijas un izmantošana var būt dažādie, bet tajos vienmēr ir ērti glabāt  papīra dokumentāciju, grāmatas, iesāktas lietas, literārus izdevumus, zīmogus, spiedogus utt. Bet sastatņu plauktos lieliski izvietosies nestandarta gabarīta priekšmeti.


Visi skapji, seifi ir aprīkoti ar slēdzenēm, kas ļauj uzglabāt dokumentus un citas vērtības veselus un neskartus.


Metāla mēbeļu tehniskie parametri un kvalitāte precīzi atbilst prasībām.

Tām piemīt  konstrukciju drošība, izturība pret iespējamiem  mehāniskiem bojājumiem, kādiem mēbeles ir pakļautas ofisa ikdienas darbā. Visas šīs īpašības dod metāla mēbelēm iespēju uzvarēt ciņa ar konkurentiem, ražotiem no koksnes vai modernas plastmasas.

Metāla mēbeles parādīja sevi kā drošs palīgs darbā, kura galvenais uzdevums ir visdažādākās darba

dokumentācijas un mantas saglabāšana.

Tieši tāpēc metāla mēbeles ir tik iecienītas un tās labprāt iegādājās kompāniju direktori un darbinieki saviem ofisiem. Metāla mēbeles (skapji, seifi, sastatņu plaukti, pakaramie plaukti un mobilie podesti) nodrošina viņiem pareizu darba organizāciju, ērtu dokumentu izvietojumu un glabāšanu, kas, savukārt, uztur lietvedību un dokumentu aprites kārtību.

Tādas kārtības radīšana un uzturēšana ofisā ne tikai  būtiski atvieglos līdzstrādnieku darbu, bet arī paaugstinās darba ražīgumu. Metāla mēbeļu dizaina risinājumu dažādība ir spējīga izgreznot jebkuru ofisa telpu. 

up arrow to top page
whatsapp icon