Pirkumu grozs

Ja Jūs pirmo reizi iegādājaties seifu

Publicēts: 10.11.2020 Izlasītie laiki: 2854

Pirmkārt, definēsim, tieši kāds seifs Jums ir vajadzīgs. Ja jūs visvairāk uztraucaties par to, ka ļaundari  mēģinās piesavināt Jūsu vērtslietas, naudu, dārglietas vai svarīgus papīrus, kas glabājas seifā, tad Jums nepieciešams pievērst uzmanību uzlaušanas drošiem seifiem. Šai klasei ir raksturīgas īpaši izturīgas sienas, kas izgatavotas īpaši izturīga tērauda. Starp iekšējo un ārējo sienu atrodas betona kārta, kas var būt papildināta ar armatūru, granītu un marmoru. Betona vietā var izmantot arī modernus kompozītmateriālus - kevlāru vai keramiku. Viss ir atkarīgs tikai no seifa pasūtītāja fantāzijas un viņa finansiālām iespējām. Uzlaušnas droši seifi ir aprīkoti arī ar īpaši aizsargātām slēdzenēm, gan mehāniskām, gan elektroniskām, gan koda nehāniskām.

Ja Jūs vairāk  uztraucaties par to, ka seifa saturs var būt iznīcināts ugunsgrēka rezultātā, tad labāk izvēlēties ugunsizturīgas klases seifu. Šie seifi tiek izgatavoti no karstumizturīga tērauda, starp tērauda plāksnēm tiek ievietots speciāls ugunsizturīgs betons, kas labi notur augstu temperatūru. Ugunsizturīgo seifu galvenā īpašība ir netikai to sekmīgā pretošanās atklātai ugunij un īpaši augstām temperatūrām, bet arī tas, ka tie neļauj temperatūrai paaugstināties savā iekšienē. Ar to netiek dota iespēja seifa saturam aizdegties. Protams, augstās temperatūras ietekme turas noteiktu laiku. Seifa parametros uzreiz tiek norādīts, cik minūtes tas var pretoties ugunij. Standarta nozīmes ir trīsdesmit, sešdesmit un simts divdesmit minūtes. Ir daži risinājumi, kas ļauj izturēt augstas temperatūras līdz četrām stundām,  bet šādu seifu vērtība ir ļoti augsta.

Ja Jums ir nepieciešams maksimāli aizsargāt vērtības kā no zagļiem, tā arī no iespējama ugunsgrēka, tad ir vērts pievērst uzmanību kombinētiem pretuzlaušanas – ugunsdrošajiem seifiem. Tādi seifi  apvieno sevī pretuzlaušanas un ugunsdrošības īpašības. Kā  Jūs jau nojaušat, tādi seifi ir dārgāki. It īpaši, ja Jūs izvēle krīt uz 3. pretuzlaušanas klasi un augstāk.

Jāsaprot,  ka seifi un to slēdzenes ir sarežģīti inženieru izstrādājumi, tādēļ izvēloties seifu ir vērts vērsties pie speciālista, kas pārzin jomu. Ja Jūs neesat  droši par seifa aizsargspējam, tad nav vērts to iegādāties. Jūs nevarat justies drošs par seifā glabātām vērtībām, ja neesat pārliecināts par seifa spējām tās saglabāt.

Kāpēc mēs stāstām Jums par dažādu seifu īpašībām? Tāpēc, kā mēs esam reālisti un pārliecināti, ka cilvēks, kuram ir uzkrājumi un vērtslietas, ir gudrs un obligāti parūpēsies par to drošu uzglabāšanu.

Tāda pieeja vienmēr ir apsveicama, tādēļ vienmēr esam gatavi atbildēt uz Jūsu jautājumiem attiecībā uz seifa izvēli, kā arī palīdzēt izvēlēties seifu mājām vai ofisam. Jūs varat būt pārliecināti, ka par saprātīgu samaksu nopirksiet kvalitatīvu produktu, speciāli izraudzītu Jūsu vajadzībām. Bez tam, Jūs saņemsiet visu nepieciešamo informāciju par seifu ekspluatāciju, to parametriem, par modeļu atšķirībām un par atsevišķu modeļu modifikācijām.


Tags: Jūs var apsveikt, ja Jūs esat nolēmis iegādāties seifu. Tas nozīmē, ka Jums ir ko glabāt. Un tas ir kaut kas tāds, kam ir pietiekami augsta vērtība, lai ar lielu varbūtību ieinteresētu ļaundarus. Bet var droši apgalvot, ka, visticamāk, Jūs nezināt,